تعمیرات تخصصی اندروید

اطلاعات جامع پیرامون تعمیرات تخصصی اندروید

 

این روزها گوشی تلفن همراه به عنوان یکی از کاربردی‌ترین ابزار افراد، شناخته می‌شود. بدیهی است که از کار افتادگی گوشی تلفن همراه حتی برای چندین ساعت، کار ما را مختل می‌کند، همین امر، اهمیت تعمیر گوشی را دوچندان کرده‌است. ما در ادامه قصد داریم، نکات جامعی پیرامون تعمیرات تخصصی اندروید بیان کنیم. با ما همراه باشید.

رایج‌ترین مشکلات گوشی‌های اندرویدی و نحوه تعمیرات آن‌ها چیست؟

شایع‌ترین مشکلات گوشی‌های اندرویدی و نحوه تعمیرات آن‌ها عبارت است از:

خالی شدن ناگهانی شارژ گوشی‌های اندرویدی

یکی از شایع‌ترین مشکلات در گوشی‌های اندرویدی، مشکل خالی شدن ناگهانی شارژ گوشی می‌باشد. باتری یکی از اصلی‌ترین اجزای هر گوشی می‌باشد و بروز مشکل در آن، کارکرد گوشی را به طور کلی، مختل می‌کند. یکی از راه‌های جلوگیری از بروز چنین مشکلی این است که تا حد امکان میزان انرژی مصرفی گوشی اندرویدی خود را کاهش دهید. اما چگونه؟ شما می‌توانید با کاهش نور صفحه گوشی، قطع اتصال داده اینترنت خود پس از استفاده، قطع بلوتوث و …، مصرف انرژی گوشی تلفن همراه خود را تا حد زیادی، کاهش دهید. لازم به ذکر است که این کارها، تنها در صورتی کارساز خواهد بود و مانع از تمام شدن سریع شارژ گوشی می‌شود که باتری آن سالم باشد؛ در غیر این صورت تنها راه چاره، تعویض باتری گوشی می‌باشد. برای تعویض باتری گوشی اندرویدی خود حتما به نمایندگی‌های تعمیرات تخصصی اندروید، مراجعه کنید تا باتری اصل به شما بدهند.

ایجاد مشکل هنگام شارژ شدن گوشی اندرویدی

یکی دیگر از مشکلات شایع در گوشی‌های اندرویدی، مشکل شارژ نشدن آن هاست؛ به این معنا که گوشی همراه خود را به شارژر آن متصل کرده، اما همان لحظه و یا پس از مدتی که به آن مراجعه می‌کنید، می‌بیند که میزان شارژ آن هیچ تغییری نکرده‌است. اولین اقدامی که معمولا افراد در این شرایط می‌کنند، این است که شارژر خود را به پریز برق دیگری متصل کرده تا از سالم بودن آن، مطمئن شوند. اگر علت بروز مشکل، خرابی پریز برق نبود، باید شارژر و گوشی را بررسی نمود؛ به این صورت که شارژر خود را به گوشی اندرویدی دیگری متصل کنید، اگر گوشی دوم هم شارژ نشود، نشان دهنده ایجاد مشکل در شارژر می‌باشد، اما در غیر این صورت به این معناست که گوشی همراهتان، دچار مشکل شده‌است. اگر شارژ نشدن گوشی همراهتان به دلیل خرابی شارژر باشد، باید اقدام به تعویض شارژر کنید؛ بدین منظور حتما به نمایندگی‌های تخصصی و معتبر، مراجعه کنید تا شارژر اصل به شما بدهند. اما اگر علت شارژ نشدن گوشی همراهتان به دلیل بروز مشکلی در خود گوشی باشد، باید به یک نمایندگی معتبر جهت تعمیرات تخصصی اندروید، مراجعه کنید و کارشناسان را از مشکل ایجاد شده، مطلع سازید تا به شما در رفع آن، کمک کنند.

باز شدن برنامه‌ها به صورت خودکار

باز شدن برنامه‌ها به صورت خودکار، یکی دیگر از مشکلات شایع در گوشی‌های اندرویدی می‌باشد؛ منظور از باز شدن برنامه‌ها به صورت خودکار این است که در حین استفاده از یک برنامه، برنامه دیگری بدون اینکه آن را لمس کرده باشید و به عبارت دیگر بخواهید آن را باز کنید، به طور خودکار، باز می‌شود. یکی از اصلی‌ترین دلایل بروز این مشکل، نصب برنامه‌های مخرب و ویروسی می‌باشد؛ بدین منظور حتما اپلیکیشن‌هایی را که به عنوان بدافزار شناسایی می‌شوند را از روی گوشی تلفن همراه خود، پاک کنید. اما اگر برنامه‌های مشکوک به بدافزار را پاک کرده و باز هم با چنین مشکلی، مواجه شدید، باید به یک نمایندگی معتبر جهت تعمیرات تخصصی اندروید، مراجعه کنید تا کارشناسان مجرب حاضر در واحد تعمیرات نمایندگی‌ها، ابتدا علت رخداد مشکل را به طور جامع، بررسی کرده و سپس، آن را به بهترین نحو ممکن، رفع کنند.

شکستگی و یا ترک خوردگی صفحه نمایش

شکستگی و یا ترک خوردگی صفحه نمایش

صفحه نمایش گوشی‌های تلفن همراه به اکثر ضربات، حساس هستند؛ به این معنا که صفحات نمایش گوشی همراه در اثر ضربه خوردن، دچار شکستگی و یا ترک خوردگی می‌شوند. در این صورت، تنها راه رفع این مشکل، تعویض ال سی دی گوشی می‌باشد؛ بدین منظور حتما به نمایندگی‌های معتبر مراجعه کنید، زیرا ال سی دی تاثیر مستقیمی بر کارکرد گوشی دارد.

عدم کارکرد صحیح دوربین

عدم کارکرد صحیح دوربین

از دیگر مشکلات رایج در گوشی‌های تلفن همراه، درست کار نکردن دوربین می‌باشد. این روزها، دوربین نیز از وسایل ضروری برای افراد مختلف به حساب می‌آید و بسیاری از افراد، هدفشان از خرید گوشی خوب، کیفیت بالای دوربین آن می‌باشد؛ بنابراین زمانی که کارکرد دوربین با مشکل، مواجه می‌شود، بسیار ناراحت کننده خواهد بود. یکی از دلایل عدم کارکرد صحیح دوربین گوشی‌ها، ایجاد خط و خراش روی دوربین می‌باشد که در نتیجه آن، دیگر نمی‌توان با استفاده از آن، عکس‌هایی با کیفیت قبل گرفت. یکی دیگر از دلایل درست کار نکردن دوربین گوشی‌های تلفن همراه، پوشیده شدن دوربین گوشی با استفاده از هاله‌های رنگی است؛ در هر صورت برای رفع مشکلات مربوط به دوربین گوشی اندرویدی، حتما به یک نمایندگی معتبر به منظور تعمیرات تخصصی اندروید مراجعه کنید، زیرا رفع مشکلات ذکر شده، نیاز به تجربه و تخصص دارد و در غیر این صورت، اگر بدون تجربه کافی اقدام به تعمیر دوربین گوشی همراه خود کنید، احتمال بروز مشکلات جدی تر، زیاد است که در نتیجه آن هزینه تعمیرات مربوط به آن تا حد زیادی، افزایش می‌یابد.

خیس شدن و از کار افتادگی گوشی همراه

خیس شدن و از کار افتادگی گوشی همراه

اکثر گوشی‌های تلفن همراه به آب حساس هستند؛ به این معنا که اگر داخل آب بیفتند، از کار خواهند افتاد؛ به این دلیل که به برد و یا ال سی دی گوشی همراه، آسیب وارد می‌شود. روش‌های نجات گوشی اندرویدی آب خورده عبارتند از:

اولین گام پس از اینکه گوشی همراهتان داخل آب می‌افتد این است که با سرعت آن را از داخل آب بیرون آورده و خاموش کنید و پس از آن باتری را از داخل گوشی، بیرون آورید. سپس سیم کارت و همچنین کارت حافظه و باتری را از داخل گوشی خود بیرون آورید؛ البته لازم به ذکر است که در برخی از گوشی‌ها، امکان جدا نمودن باتری از گوشی، وجود ندارد، در این صورت از این مرحله، گذر کنید.

پس از اجرای تمامی این مراحل ذکر شده، حتما بخش‌های مختلف گوشی تلفن همراه خود را با استفاده از یک دستمال تمیز به خوبی، خشک کنید؛ توجه داشته باشید که تمامی اجزای سخت افزاری گوشی، خشک شده باشد. شما می‌توانید از سشوار نیز برای خشک کردن اجزای مختلف سخت افزاری گوشی اندرویدی خود استفاده کنید و تمامی درزهای گوشی خود را خشک کنید.

پس از اینکه تمامی اجزای گوشی تلفن همراه خود را به طور کامل خشک نمودید، تمامی قطعات به غیر از باتری گوشی خود را سر جای خود قرار داده و گوشی را داخل کیسه برنج بگذارید؛ دلیل آن هم قدرت بالای برنج در جذب رطوبت و نم می‌باشد.

پس از 24 ساعت، گوشی همراه خود را از داخل کیسه برنج، خارج سازید و باتری و سیم کارت را به درستی در جای مناسب آن‌ها قرار دهید و گوشی خود را روشن کنید.

اگر تمامی مراحل بالا را انجام داده و اما موفق به روشن کردن گوشی همراه اندرویدی خود نشدید، حتما به یک نمایندگی معتبر جهت تعمیرات تخصصی اندروید، اقدام کنید.

کاهش سرعت گوشی اندروید

از دیگر مشکلات شایع در گوشی‌های تلفن همراه این است که پس از مدتی استفاده از آن‌ها، کند می‌شوند؛ اصلی‌ترین دلیل کند شدن گوشی‌های هوشمند، پر شدن حافظه آن هاست. اگر سرعت گوشی به همین دلیل، کاهش یابد؛ نیازی به تعمیرات تخصصی اندروید نیست و تنها راه حل آن، خالی کردن حافظه گوشی می‌باشد؛ بنابراین حتما برنامه‌ها و فایل‌های غیر ضروری را از داخل گوشی خود، پاک کنید تا فضای داخلی گوشی به اندازه کافی، آزاد شود. اما پس از اینکه حافظه گوشی خود را به اندازه کافی، خالی نموده و باز هم سرعت گوشی، تغییری نکرد، حتما به یک نمایندگی معتبر تعمیرات گوشی‌های اندرویدی مراجعه کنید.

عدم عملکرد صحیح کیبورد گوشی

عدم عملکرد صحیح کیبورد گوشی

از دیگر مشکلات شایع در گوشی تلفن همراه، عدم عملکرد صحیح کیبورد گوشی همراه می‌باشد که موجب تایپ اشتباه کلمات در گوشی می‌شود. بروز این مشکل می‌تواند دلایل مختلفی نظیر آپدیت نبودن کیبورد، وجود مشکل در سیستم عامل، عدم عملکرد صحیح لمس گوشی و فعال بودن حالت پیش فرض کلمات داشته باشد. قبل از اینکه به افراد حرفه ای برای تعمیرات تخصصی اندروید برای رفع این مشکل، مراجعه کنید، ابتدا کارهای ذیل را انجام دهید:
از آپدیت بودن برنامه کیبورد روی گوشی تلفن همراه خود، اطمینان حاصل کنید.
از صحت عملکرد تاچ گوشی خود، مطمئن شوید؛ به این صورت که صفحه گوشی اندرویدی خود را کالیبره کنید.
اگر حالت پیش فرض کلمات در گوشی تلفن همراهتان فعال است، آن را غیر فعال کنید.

عدم اتصال گوشی موبایل به وای فای

این روزها تقریبا همه انسان‌ها با این هدف، گوشی تلفن هوشمند، خریداری می‌کنند تا از طریق آن بتوانند در فضای اینترنت، گشت و گذار کنند؛ بنابراین اگر در هنگام اتصال گوشی خود به وای فای با خطا مواجه شدید، بسیار ناراحت کننده خواهد بود و رفع مشکل آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. راه‌حل‌های این مشکل عبارتند از:
مودم خود را یکبار خاموش و روشن کنید.
اگر پس از خاموش و روشن کرن گوشی همراه خود، باز هم موفق به اتصال گوشی به اینترنت نشدید، گزینه صرفه جویی در مصرف انرژی را غیر فعال کیند.
یکی دیگر از راه حل‌های این مشکل این است که در قسمت تنظیمات Wi-Fi، انگشت خود را روی نام شبکه، قرار داده و با لمس گزینه Forget، مجددا رمز وای فای خود را وارد کنید.
اگر پس از انجام کارهای بالا، باز هم موفق به اتصال گوشی خود به وای فای نشدید، مطمئن شوید که سیستم روترتان، بروز باشد.
ریستارت شدن گوشی به صورت خودکار
از دیگر مشکلات شایع در گوشی تلفن همراه این است که در حین کار با گوشی، به طور ناگهانی و به صورت خودکار، ریستارت می‌شود. راه‌های رفع این مشکل عبارت است از:
ابتدا سیستم عامل گوشی خود را بررسی کنید و در صورتی که باید گوشی خود را آپدیت کنید، اقدام به بروزرسانی تلفن گوشی همراه خود کنید.
پس از آن، برنامه‌های نصب شده روی گوشی خود را مورد بررسی قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که ویروسی نباشند؛ در غیر این صورت، اینگونه برنامه‌ها را از روی گوشی اندرویدی خود پاک کنید.
اگر با انجام این کارها، باز هم مشکل برطرف نشد، اقدام به فورس ریست گوشی خود کنید.
از دیگر راه حل‌های این مشکل، این است که از اطلاعات گوشی، بک آپ گرفته و گوشی خود را ریست فکتوری کنید.
یکی از دلایل بروز چنین مشکل، گیر کردن دکمه پاور گوشی است؛ بنابراین از گیر نبودن این دکمه، اطمینان حاصل کنید.
اگر تمامی راهای بالا را اجرا کرده و اما باز هم گوشی تلفن همراهتان در حین استفاده از برنامه‌های مختلف آن، به طور ناگهانی و به صورت خودکار، ریستارت شد، حتما به یک نمایندگی معتبر به منظور تعمیرات تخصصی اندروید، مراجعه کنید تا کارشناسان حاضر در واحد تعمیرات نمایندگی با بررسی مشکل و علت رخداد آن، مشکل را به طور تخصصی، برطرف کنند.

داغ شدن بدنه گوشی اندرویدی

داغ شدن بدنه گوشی اندرویدی

داغ شدن بدنه گوشی یکی دیگر از شایع‌ترین مشکلاتی است که کاربران گوشی‌های اندرویدی به دلایل مختلف با آن مواجه می‌شوند. قبل از اینکه اقدام به تعمیرات تخصصی اندروید کنید، اقدامات زیر را انجام دهید:
هنگام اتصال گوشی خود به شارژر، گوشی را از داخل قاب آن خارج سازید.
به هیچ عنوان هنگامی که گوشی خود را به شارژر متصل نمودید، از آن استفاده نکنید.
برای شارژ کردن گوشی همراه خود از شارژر اصلی آن استفاده کنید.
از پر کردن حافظه گوشی همراه خود خودداری کنید.
از آپدیت بودن سیستم عامل گوشی تلفن همراه خود اطمینان حاصل کنید.
به هیچ عنوان به طور همزمان، چندین برنامه را با هم اجرا نکنید.
از قرار دادن گوشی همراه خود در مکان‌های با دمای بالا بپرهیزید.
اگر تمامی روش‌های ذکر شده را اجرا کرده و باز هم با این مشکل، مواجه شدید، حتما باید به یک نمایندگی معتبر گوشی‌های اندرویدی مراجعه کنید تا کارشناسان حاضر در واحد تعمیرات با بررسی همه جانبه گوشی تلفن همراه شما، آن را به صورت اصولی، برطرف کنند.

سیاه شدن صفحه نمایش گوشی

از دیگر مشکلات رایج در گوشی‌های تلفن همراه، سیاه شدن صفحه نمایش موبایل می‌باشد. یکی از عمده‌ترین دلایل سیاه شدن صفحه نمایش گوشی‌های اندرویدی، ایجاد اختلالات سخت افزاری می‌باشد منظور از مشکلات سخت افزاری، اختلالاتی نظیر ایجاد مشکل در برد، پردازند، ال سی دی و … می‌باشد. روش‌های ابتدایی برای رفع این مشکل عبارت است از:
گوشی همراه اندرویدی خود را فورس ریستارت کنید؛ به این صورت که دکمه‌های کاهش صدا و پاور را به طور همزمان با یکدیگر فشار دهید.
اگر موفق به ریستارت کردن گوشی خود نشدید، گوشی را ریست فکتوری کنید؛ به این صورت که دکمه کاهش صدا را به همراه پاور و خانه به طور همزمان با یکدیگر فشار دهید .
در صورتی که تمام این کارها را انجام داده اما باز هم صفحه نمایش گوشی، سیاه است، حتما به نمایندگی‌های معتبر، جهت تعمیرات تخصصی اندروید، مراجعه کنید و با کمک کارشناسان حاضر در نمایندگی، مشکلات پیش آمده را رفع کنید.

مشکل همگام سازی

از دیگر مشکلات رایج در گوشی‌های اندروید، مشکل همگام سازی می‌باشد. اگر با چنین مشکلی در گوشی خود مواجه شدید، ابتدا کارهای زیر را انجام دهید:
در وهله اول از اتصال گوشی خود به اینترنت، اطمینان حاصل کنید.
پس از آن مطمئن شوید که سرویس‌هایی که می‌خواهید با آن‌ها همگام سازی انجام دهید در دسترس باشند.
پس از آن از صحت پسوردی که وارد کرده‌اید، اطمینان حاصل کنید؛ زیرا یکی از دلایل مشکلات همگام سازی این است که کاربران، پسورد خود را به اشتباه، وارد می‌کنند.
اگر تمامی راه‌های ارائه شده را انجام داده و باز هم مشکل همگام سازی آن رفع نشده باشد، حساب مربوطه را به طور کامل، پاک کنید و مجددا وارد گوشی خود کنید.

عدم شناسایی کارت حافظه در گوشی اندرویدی

یکی دیگر از مشکلاتی که کاربران گوشی‌های اندرویدی با آن مواجه می‌شوند، این است که کارت حافظه خود را وارد گوشی کرده و اما گوشی قادر به شناسایی کارت حافظه نخواهد بود، اگر مطمئن هستید که کارت حافظه تان، سالم است، یکی از راه‌های رفع این مشکل، این است که کارت حافظه را از طریق تنظیمات گوشی اندرویدی خود، فرمت کنید. بدین منظور کارهای زیر را به صورت گام به گام انجام دهید:
از قسمت تنظیمات گوشی اندرویدی خود به قسمت Storage وارد شده و سپس، گزینه Format SD card را انتخاب کنید.
اگر پس از انجام این کار، باز هم گوشی قادر به شناسایی کارت حافظه نبود، گوشی را با استفاده از یک کابل به کامپیوتر خود، متصل کنید.
در نهایت اگر باز هم با چنین مشکلی، مواجه شدید، با استفاده از یک نرم افزار ریکاوری نظیر Data Recovery Wizard اقدام به رفع این مشکل کنید؛ بدین منظور می‌توانید به فردی که با نحوه تعمیرات تخصصی اندروید، آشنایی کامل دارد، مراجعه کنید.

سخن پایانی

ما در این مطلب، سعی کردیم نکات جامعی پیرامون مشکلات شایع در گوشی‌های اندرویدی و روش‌های رفع آن بیان کنیم تا هر زمان که گوشی اندرویدی شما با چنین مشکلاتی، مواجه شود، ابتدا راه حل‌های ارائه شده آن را انجام دهید و در صورت عدم رفع مشکل، به یک نمایندگی معتبر جهت تعمیرات تخصصی اندروید، مراجعه کنید. از اینکه وقت ارزشمندتان را برای خواندن این مطلب، صرف نمودید، بی نهایت متشکریم. اکنون در پایان این مقاله شما عزیزان می‌توانید سوالات و نظرات خود را با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

تعمیرات تخصصی
تعمیرات تخصصی لپ تاپ و کامپیوتر
تعمیرات تخصصی آیفون 
تعمیرات تخصصی ماشین های اداری
تعمیر تخصصی کنسول های بازی
کوروش کمپانی